Комеди Клуб и comedy club podcast магазин

Комеди Клуб София предлагат голямо разнообразие от собствен мърч в сайта на comedy club podcast магазин. Богатият избор от продукти, попит с духа на комедията, включва тениски, суичери, аксесоари, чорапи и дори бельо.

Тениски

Любимият вид артикул на всички фенове, безспорно са тениските. Големият набор от разновидност дава възможност за избор на комеди феновете да изберат измежду няколко вида като: класическата черна тениска с усмивка (черна и червена), с надпис „Funny is the new sexy“, „Всеки ден е ваканция“, издание на тема Фестивала на Комедията, както и с оригиналното лого на Комеди Клуб.

Всички налични видове тениски, можете да видите тук.

Суичери

Черният суичер с черна усмивка на Комеди Клуб хваща окото на минувачите още от далечно разстояние. Съчетанието от стил, качество и комфорт прави горнището, както за ежедневно, така и спортно-елегантно облекло. Продуктът е от опимитирана премиуим серия от специалната марка на Комеди Клуб София.

Бельо и чорапи

Комеди Клуб бельото е създадено по случай „Свети Валентин“ за двойките, като идея за подарък на половинката. Продуктът може да бъде закупен, както в комплект, така и поотделно. Едни от най-купуваните продукти с марката Комеди Клуб са чорапите (или кракавици). Приятната разцветка и дизайн, примесена с материята, придаваща удобството и комфорт са причините кракавиците да бъдат толкова харесвани и разпродавани като топъл хляб.

Други продукти

Друг вид Комеди мърч, който може да бъде закупен са аксесоарите, като запалки, ключодържатели, значки и други. Също така Комеди Клуб предлагат специално комбо, което включва в себе си: черна тениска с черна усмивка, кракавици и 2х250 броя стикери.

За повече мърч от Комеди Клуб посетете сайта на comedy club podcast магазин. Възползвайте се от настоящите намаления по случай Деня за трошене на пари, за който може да научите повече тук.