Ден за трошене на пари и стендъп комеди магазин

Денят за трошене на пари (или паротрошачката) чука на вратата, а заедно с него и намаленията на всеки вид мърч в стендъп комеди магазин. 24 април е денят, който дава тласък на българската икономика. Целта на празника е всеки да се чувства свободен да похарчи пари за каквото си иска, без да чувства угризения. Към датата на пазника, всеки един артикул на Комеди Клуб ще бъде на намаление. Уникалните суичери, разновидни тениски, кракавици, кирки, зарове и каквото още се сетите.

Комеди Клуб суичер

Ден за трошене на пари и стендъп комеди магазин

На 24 април Иван Кирков създава първият чисто български комерсиален празник под името Ден за трошене на пари. Целта е подпомагането на българската икономика и ощастливяването на хората със страхотни оферти. Годината на създаване е 2020. Причината е пандемията от коронавирус, който вкарва икономиката и народа в една нещастна и черна дупка. Решението на Иван Кирков е лек и за двата проблема. Да бъде създаден специален ден в година, в който всеки да се чувства свободен да потроши колкото кинти му е на сърце (или в портфейла).

Комеди Клуб КОМБО – кракавици, тениска и стикери

Традиции в Деня за трошене на пари

Традициите в Дена на трошене на пари трябва да бъдат спазени, за да може годината на консуматора да бъде на добра поличба, а портфейлът му да бъде пълен през останалите 364 дни. Обичаите, които трябва да спазва са:

  1. Рано пиле, рано пее. – Денят трябва да бъде започнат отрано със ставане преди изгрев слънце, за да може денят да бъде планиран максимално прецизно с цел пълноценното трошене на парите.
  2. Излизането от вкъщи без поглеждане назад е задължително, както и никакво прибиране докато не се потрошат и последните стотинки.
  3. Лош късмет се явява връщането с портфейл,в който да има пари.
  4. За много късмет се счита, ако бъдат почерпени приятелите и особено хората от противоположния пол.

Старо поверие гласи, че ако вечерта на Денят за трошене на пари (24 април) бъде прекаран на шоу в Комеди Клуба, всички дни през годината ще бъдат сполучливи и изпълнени със смях, а ако бъде похарчен и лев, то той ще се върне по 100.

Комеди Клуб тениска

Заповядайте в Комеди Клуб на 24 април в Деня за трошене на пари, за да Ви е на берекет през годината. Елате, за да се изфукате с новите придобивки и да се посмеем, както подобава.

Можете да рагледате сайта на стендъп комеди магазин за страхотни намаления по случай Деня за трошене на пари тук.

Вижте повече за Комеди Клуб, стендъп комедията и подкастите в сайта ни тук.

Не забравяйте да гледате и шоуто ни по случай 1-ви април.