Стивън Кей Амос в Комеди Клуб София

  1. Home
  2. /
  3. News
  4. /
  5. Стивън Кей Амос в Комеди Клуб София
стивън кей амос комеди клуб софия трети фестивал на комедията

Стивън Кей Амос в Комеди Клуб София

Posted in : News on by : Petya B Comments:

Иван Кирков организира Фестивал на Комедията София 2016 и в това издание на събитието специален гост е Стивън Кей Амос.

Британският комик заслужено се радва на огромен медиен интерес и има серозна тълпа от фенове по цял свят. Тази есен, точно на 20ти октомври, той идва в България за Третия Фестивал на Комудията София 2016, в който участие имат най-добрите комедианти от страната и чужбина.

стивън кей амос фестивал на комедията софия комеди клуб шоу комедийно комедия

Амос ще представи спешъла си в Комеди Клуб София. Българската публика ще види звездата за пръв път. След страхотните изпълнения на Дани Гроздич, Крейг Хил и Джими Макгий, Амос е предпоследният чуждестранен комедиант, който ще гледаме по време на фестивала. Той е и специалния гост на събитието.

Нигериец по произход, Амос е роден в Лондон. Учи криминално право, но истинската му страст се оказва комедията и той непоколебимо я следва. През 2001 Стивън учасва в Единбургстия Комедиен Фестивал и от тогава има редовни участия в най-известните стендъп клубове във Великоблитания, а също и чести телевизионни появи в телевизионни предавания. Той има два стендъп спешъла: Find the Funny (23 ноември 2009) и The Feel Good Factor (15 ноември 2010).

Фестивал на Комедията София 2016 събира комедианти от България и чужбина и дава възможност на публиката тук да бъде част от най-голямото комедийно събитие на Балканите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *