„Какво искат мъжете“ – стендъп спешъл с Иван Кирков

  1. Home
  2. /
  3. News
  4. /
  5. „Какво искат мъжете“ – стендъп спешъл с Иван Кирков
иван кирков стендъп комедия комеди клуб софия

„Какво искат мъжете“ – стендъп спешъл с Иван Кирков

Posted in : News on by : vikiadm Comments:

Комедиантът Иван Кирков има отговор на въпроса „Какво искат мъжете?“ и ще го разкрие на сцената на Комеди Клуб София заедно със задължителната доза хумор.

Соло шоуто на стедъп артиста от Comedy.bg е едно от най-успешните комедийни стендъп формати на българската сцена. В него той говори за спорт, жени, секс, коли и всички останали типично мъжки теми и разкрава тайните на мъжката психика и как точно работи мозъкът на мъжа.

Иван Кирков е комедиант на годината 2014, комедиант на региона на Адрия 2014 и продуцент на годината 2015. Понякога е брутален, понякога – още по-брутален. Не обича надменните хора и често се шегува с тях. Хуморът му е изпълнен с ирония и сарказъм и често е насочен към проблемите в обществото, а в този случай – проблемите на мъжете в обществото.

Гледайте следващото шоу „Какво искат мъжете?“ в рамките на Фестивал на Кмедията София 2016 в The Comedy Club Sofia  на 13ти октомври от 21:00. За повече информация за предстоящи събития следете фейсбук страницата на Комеди Клуб София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *