Иван Кирков организира Третия Фестивал на Комедията София 2016

  1. Home
  2. /
  3. News
  4. /
  5. Иван Кирков организира Третия Фестивал на Комедията София 2016

Иван Кирков организира Третия Фестивал на Комедията София 2016

Posted in : News on by : vikiadm Comments:

Продуцентът и комедиант Иван Кирков и компанията му Comedy.bg  организират за трети път Фестивала на Комедията София и този път се очаква събитието да бъде още по-грандиозно и по-успешно.

Очакват се над 3000 човека публика, качествена комедия и добро настроение.

Фестивалът ще се проведе в рамките на 20 дни в Комеди Клуб София, като официалното откриване ще се сътои на 05ти октомври.

През тези 20 дни ще се проведат 25 стендъп шоута, 2 вечери на отворения микрофон, двудневен уъркшоп за аматьори комедианти, ще има 10 звезди от светоната стендъп сцена, музей на стендъп комедията и всичко това под покрива на дома на стендъп комедията в София.

Идеята на фестивала е да събере комедианти от цял свят, да представи българските комедианти на тези, които все още не са запознати с тях, стендъп комедията да достигне до още повече хора и да събере още повече почитатели, още повече младежи да се престрашат да се качат на сцената за аматьори в Open Mic вечерите и да научат как да се представят по-добре в двудневния уъркшоп за начинаещи комедианти, да се покаже на българската публика стендъп от различни краища на света, да се разкаже историята на стендъпа и разбира се верните фенове да бъдат заситени с ударна доза качествен стендъп.

Това обаче не е всичко. Comedy.bg и The Comedy Club Sofia имат паралелни каузи, които са също толкова важни и заслужават внимание. Те се стремят да развиват свободата на словото в България. Правото на свободен изказ е основна ценност в едно общество и Комеди Клуб София подкрепя това право на всеки българин, като сцената в дома на комедията е отворена за гледната точка на всеки. Също така Comedy.bg и The Comedy Club Sofia подкрепят и защитават различните и подкрепят всяка кампания, която се бори за правата на малцинствата и репресираните общности. Голяма част от гостуващите комедианти на Фестивал на Комедията София 2016 са активисти за правата на хомосексуалните, жените, различните етноси.

Програма на Фестивала

Билети за Фестивала

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *